Passion for business och Runa Magnusdottir

Idag hade vi nöjet att medverka vid Passion for Business andra nätverksträff i Göteborg! Förmiddagen bjöd på många nya kontakter och framförallt en mycket inspirerande föreläsning om att profilera sitt varumärke och att känna passion för sitt arbete.Runa Magnusdottir grundare av Connected-women.com och BrandIt fick oss att fundera över hur passionerade vi är i vårt arbetsliv, vilka saker som gör vårt arbete till en ideal arbetsplats. Helt enkelt vad det är som får oss att brinna för det vi gör!

Enligt en undersökning är det endast 20 % av oss som känner sig passionerade inför sitt arbete och en Gallupundersökning i USA visade att företag hade $300 miljarder i förlorad produktivitet pga att människor inte känner sig uppmärksammade,inspirerade och passionerade för sitt arbete.

Vi på Pilates Complete känner oss oerhört passionerade i vårt arbete med att hjälpa och inspirera våra medlemmar till att må bra, känna glädje inför sig själva och att få en bättre hälsa och därmed ökad livskvalité!

Vad känner du passion för? Vad brinner du för? Vad är din vision?