Nu är vi igång med årets första pilates- och yogaresa på Korsika!

Under palmerna njuter vi av skön yoga och efter en liten fruktpaus kör vi direkt vidare med pilatesträningen! Pilates Complete- medlemmen Cilla är med på båda kurserna och kommer att vara i toppform när hon kommer tillbaka.
Varje morgon kl 07.00 yogar vi, och efter pilateskursens slut kl 10.00 äter vi av en underbar frukostbuffé och sedan har vi hela dagen till utflykter, sol och bad! Igår vandrade vi i bergen,  hittade en egen strand där vi åt vår franska lunch ( baguette, rosévin, ost, vildsvinsskinka, frukt & nougat ) och på hemvägen passade vi på att leka lite på spåret ……
I´le Rousse är otroligt vackert och vi njuter till fullo av att se blommande vallmo och dramatisk natur……
FÖLJ MED OSS I HÖST NÄR VI ÅKER NÄSTA GÅNG – YOGA v 34 PILATES v 35!