Året var 1998…

..och vi träffades under ett showjobb i Kairo då vi jobbade som dansare/artister.Under denna period fann vi varandra och båda var sugna på att driva eget , vilket ledde till att vi startade eventbolaget Movemania, när vi kom hem till Sverige igen. Vi arbetade som dansare/artister, koreografer och producenter i bolaget och skapade scenkonst till företagsarrangemang och event under några år. Under åren dök Pilatesträningen upp och vi började hålla kurser och pilatesworkshops runt om i Göteborg. 2005 var vi med och ledde arbetet med att öppna Göteborgs och Västsveriges allra första Pilatesstudio på Hagabadet.

Vi känner stor passion för Pilatesträning och är mycket glada över att äntligen ha fått infria våra tankar och idéer om hälsa och träning i vår verksamhet Pilates Complete. Vi tycker att Pilatesträningen gör stor skillnad i våra kroppar både styrke- och rörlighetsmässigt och att det är en enormt härlig känsla när allt är placerat i kroppen. Vi önskar att alla våra medlemmar skall känna samma sköna känsla och frihet i sina rörelser precis som vi.

Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden.

Som samarbetspartner har vi valt att arbeta med STOTT PILATES som är kända världen över för sina professionella utbildningar och utrustning av högsta kvalitet. Vi innehar båda Full licens från STOTT PILATES level 1 & 2 Matwork, Reformer, CCB, ISP samt ett flertal workshops  som pre- och postnatal, pilates för golfare m.fl. Vår Pilatesutbildning har vi gjort hos Carita Lesche på Stockholm Pilates Center. Från Performance Stability har vi också tagit vidareutbildningen The Pilates Matrix med Sarah Mottram.

Här är några bilder ifrån våra år inom underhållningsbranschen! 🙂

Just nu hänger minnen ifrån Movemaniatiden på väggen hos oss på Pilates Complete!