Groupon, ipad, djupur & härlig träning!

Idag har det hänt mycket spännande på Pilates Complete!

Först och främst så spikade vi vårt Oooooootroligt grymma erbjudande som kommer att gå ut i morgon, onsdag 6 april, på GROUPON!

Kl 24.00 inatt läggs det upp på www.groupon.se – ett begränsat antal finns att köpa så det är först till kvarn som gäller. För alla som är nyfikna på oss och vad pilatesträning kan ge – FÖR BRA FÖR ATT MISSA!

Vi har fått en ny liten leksak i studion – IPAD <3, den är snygg, spelar underbar musik & vi älskar den! En annan sak vi älskar är det isländska godiset Djupur som vi fått i gåva idag av Christina Nilroth – finns nu att avsmakas efter din träning ……mmmuuuums!

Ny utsmyckning har kommit upp idag också! Denna månad en glittrande showbild från vår tid i Movemania tagen av Anders An Darve. Under några år drev vi Movemania – dans, sång & modern performing tillsammans, mer om detta kommer snart för er som vill veta mer. Vi hoppas att denna bild ska inspirera er till en mer glamourös vardag!

Sist men inte minst….

Vi har skrivit om ipad, djupur och kommande händelser….. det är allt super… MEN…

Det vi älskar mest av allt är förstås ER , våra underbara Pilates Complete medlemmar!

Tack för att ni gör så att varje dag rockar, för att ni är hos oss och för att ni ger 100% på pilatesträningen varje gång ni kommer!

Kärlek, ödmjukhet & tacksamhet till er alla – vi ses i morgon igen !

Linda & Jasmin