Jag har tidigare skrivit om de fantastiska raw-foodpajerna som jag fått från Erica Palmcrantz Rawfood-bok.
Idag blir det en favorit i repris, & nu också med recepten så att ni kan prova själva hemma. Godast blir den med hallon & blåbär – smakar som om den innehöll mängder av socker, grädde, vitt mjöl och andra härligheter men innehåller bara nyttiga, naturliga ingredienser så man skulle i stort sett lika gärna kunna äta den till frukost!
Here it comes:
För bästa smak ska du helt klart använda svart eko vanlijpulver inte vaniljsocker eller vanillinpulver, och agavesirap istället för honung.
Om du vill läsa mer om hur du äter nyttigt och gott följ ex. Annika Sjöös hälsoblogg, där ger hon varje dag tips & goda recept på bra mat när man tränar!
Hoppas att jag gett er lite ny inspiration för ett nyttigare, njutningsfullare & naturligare lördagsmys!
Linda