Huden behöver träna precis lika mycket som musklerna!

De senaste veckorna har vi gått på behandling & kostrådgivning hos vår granne och samarbetspartner Advanced Skin Care!

Josefin som driver kliniken är otroligt duktig, noggrann och intresserad av allt som gäller ansiktsvård och kostens betydelse för hur vi mår. Behandlingarna är ljuvliga och man ser ut som en riktig pilates-prinsessa efteråt…


Att hudens celler behöver tränas för att förnyas och hållas tighta och spänstiga precis som kroppens muskler är en självklarhet. Så nästa gång du tränat hos oss passa på att besöka Josefin och be henne berätta om hur man gör för att få en vacker hud med spänst och lyster – hon vet allt om hur du ska äta, dricka och ta hand om dig för att må bra och få en “ung” hud igen!

Idag är de med i Lets Deal med ett otroligt bra erbjudande – missa inte det!