Personlig Träning i Pilates

Personlig Träning i Pilates innebär att Du tränar helt privat med din personliga tränare efter ditt individuella träningsprogram.
Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning i Pilates ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga Tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential.

Foto: Vegafoto

PT Group är individuell träning då upp till 4 personer tränar samtidigt. Precis som med PT anpassas träningen efter dina behov och din målsättning. PT GROUP är det ultimata träningssättet för dig som både vill få ut maximalt av din träning och samtidigt få mer energi av andra tränande medlemmar.

När du påbörjar PTGROUP träning, går du igenom ditt individuella träningsprogram med Personlig Tränare (45 minuter). Därefter tränar du under uppsikt av en Personlig Tränare samtidigt som max 3 andra personer. Ditt träningsprogram uppdateras med ny privat genomgång ungefär var 10:e tillfälle.

För mer information om Personlig Träning och PTGroup eller bokning maila oss på: info@pilatescomplete.se