Röstinspelning för övningsbank

Idag har vi ägnat halva dagen till röstinspelning för vår kommande övningsbank som kommer att finnas på vår blogg & hemsida inom en snar framtid!

I pilatesträning är instruktionerna som instruktören ger väldigt viktiga, i stort sett ska man som pilatesutövare inte behöva se instruktören över huvudtaget, utan kunna förlita sig på vad denna säger och träna utifrån det.

Vi är vana att varje dag guida många kunder genom olika pilatesövningar, men i verkliga livet kan vi instruera, förklara och diskutera om och om igen utifall något är otydligt eller om gruppen eller kunden inte förstår vad vi menar.

Idag sattes vi verkligen på prov i att vara tydliga, granska vad det är vi verkligen säger och hur vi på bästa och kortaste sätt kan få fram vårt budskap!

Kul, svårt och lärorikt!

Resultatet finner du snart – på en pilatesstudio nära dig 😉