Läs om årets första medlemsevent – Xin Ping föreläsning

Idag hade vi årets första medlemsevent – Xin Ping föreläsning med Lollo Wernäng!

Inom Xin Ping anser man att det är vår attityd till livet som skapar problem. Alla upplevelser och händelser som vi uppfattar som något negativt eller som egentligen inte borde ske sätter sig som små frön i kroppen och dessa löser men upp med ett fridfullt sinne.

Man anser att olika kroppsdelar hänger ihop med vissa känslor, attityder och årstider. Kroppen påminner oss via olika symptom om vad vi behöver bearbeta och när vi förstått vad som är orsaken till det som hänt kan vi hantera det med ett fridfullt sinne och släppa taget om det som varit. På så vis kan vi själva bota oss från de krämpor vi dras med.

Vi fick idag lära oss att placera det vi vill arbeta bort i en qui gong-boll, tips på hur man ska tänka och leva för att få en smärtfri och levnadsglas kropp & själ och höra många spännande berättelser från den kinesiska medicinens historia.

Grönt thé, frukt, superbär och tända ljus gjorde sitt till & vi hade en jättefin kväll där vi delade med oss av personliga händelser och erfarenheter från livet.

Nu har vi fått ny energi och inspiration att lyfta oss själva genom de sista mörka vintermånaderna! Tack Lollo!