Välkommen på ÖPPET HUS 23 januari kl 12-16

ÖPPET HUS
23 januari kl 12.00–16.00

SPECIALERBJUDANDE ENDAST DENNA DAG!

…Teckna medlemskap och träning & få 5 st PT Group-tillfällen (värde 2500 kr)!!!

Kl.12.30 Prova på klass BOSU 15 minuter
Kl.13.30 Prova på klass Foamroller 15 minuter
Kl.14.30 Prova på klass Wobblies 15 minuter
Kl.15.30 Prova på klass Flexband 15 minuter

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Pilates Complete bjuder in till Öppet Hus med presentation av sitt enastående utbud av Gruppträning, Personlig Träning, workshops och kurser i Pilates. Ta tillfället i akt och få en visning och provträna i Pilatesmaskiner. Du kan också vara med på någon av våra Pilates gruppträningsklasser med varierande och roliga redskap som utmanar balans, stabilitet och styrka.

Pilates Complete visar att Pilates är mer än bara träning med en boll…

Pilates Complete är mer en livsstilsklubb än en vanlig träningsanläggning. Pilatesträningen står i fokus kompletterad med annan träning som yoga och dans, men vi vill också lägga stor vikt vid spännande workshops, föreläsningar och utställningar mm.
Vår önskan och ambition är att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden. Pilates Complete ska vara den plats där Du kan möta likasinnade, hämta inspiration, få livsglädje och fylla på med ny energi!

Pilatesträning i sig är exceptionell med sin noggrannhet och sitt fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att Du får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger. Alla typer av människor kan träna Pilates – kvinnor, män, unga, gamla, motionärer och elitidrottare. Pilatesträningen kan anpassas till varje persons behov och förutsättningar.

Varmt välkommen!
Jasmin & Linda
Visa mer