Träna Pilates i vår & spela ditt livs bästa golf i sommar!

Nu är det hög tid att finslipa tekniken i golfsvingen inför vårens spelande. Gör som Annika Sörenstam, Camilo Villegas, Rich Beem, Tiger Woods, Roccos Mediate & många fler – TRÄNA PILATES & FÖRBÄTTRA DITT SPEL!

Regelbunden Pilatesträning hjälper dig att bli både starkare och smidigare. Du får ökad rörligheten i skuldran, förbättrar styrkan i magmusklerna, roterar ryggraden lättare och bygger upp bättre stabilitet och balans i leder & muskler hela vägen från fötterna och upp till toppen av huvudet!

Väl avvägda rörelser utförda med full medvetenhet ger dig ett bättre spel & just detta kan Pilatesträningen ge dig!

Se ett GOLF PILATES klipp Här!

Kom till oss på Pilates Complete & intensivträna i våra maskiner under januari – april

& spela ditt livs bästa golf i sommar!

Välkommen!

Linda & Jasmin

031-789 02 22

Boktips! Bättre golfare med Pilates: