Fotograf Anna Ulmestrand på Pilates Complete

Vi på Pilates Complete är glada över att få ha Anna Ulmestrands vackra färgglada fotografier hos oss under januari månad!

Så här skriver Anna om sig själv som fotograf:

Jag försöker följa lusten till livet, min känsla och vill fokusera på det stora i det lilla.

Som fotograf söker jag efter grafiska utsnitt, efter detaljer från naturen där leken med form, färg och ljus spelar huvudrollen. Ofta med igenkännandets faktor – att låta kreativiteten både hos mig och förhoppningsvis betraktaren få blomma ut. Att se mer än det uppenbara helt enkelt.

Fotograferingen för mig är som en kärleksakt där fotorna blir som ett minne av den stunden! Dom ger mig styrkan att kunna lyssna till mitt hjärta. Jag brinner för stunden där ute, själva fotandet och seendet – där o då. Att sjunka in och hänföras över just livet är gåvan man får som fotograf.

Jag minns inte hur många gånger jag häpnat över motiven man snubblar över, om det så är i en bubbla i disken eller i en dyr orkidé. Att allt hänger ihop och är i symbios med och av varandra blir väldigt uppenbart vid dom tillfällena…

  

Titta gärna in på Annas blogg för att läsa mer om henne och hennes fotografier.