Träna Pilates på Pilates Complete

Vi hoppas ni har haft en härlig, ledig och avkopplande julhelg och att ni känner er sugna på att komma igång med träningen igen! Pilates Complete har öppet i mellandagarna 27-29 december samt 3-5 januari med modifierat julschema.

JULSCHEMA

Gäller 27 december-29 december 2010 samt 3 januari-5 januari 2011

Pilates Complete har stängt 23-24 december och 30-31 december 2010 samt 6-7 januari 2011

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA

v. 52

Måndag 27 december 

kl. 11.00 Bosu

kl. 18.00 Reformer

Tisdag 28 december 

kl.17.00 Props

Onsdag 29 december

kl.08.00 Boll/rulle

v. 1

Måndag 3 januari

kl. 08.15 Yoga

kl. 18.00 Reformer

Tisdag 4 januari

kl. 08.00 Props

Onsdag 5 januari

kl. 17.00 Bosu

                                               Foto: Vegafoto

 

Den 10 januari kör vi igång med vårt nya schema med fler klasser och några nyheter. Från den 10 januari kommer vi att ha rena matworkklasser i Pilates där man tränar enbart med kroppen som redskap. På våra propsklasser kommer det nya redskapet Wobblies/Stability cushion att få utmana stabilitet och balans och på Reformerklassen läggs Boxen till för att ytterligare variera övningarna!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Foto: Vegafoto

 

Håll utkik! Imorgon läggs schemat för 2011 ut!