Ett lyckat Pilates and Fashion Event på Pilates Complete!

Lördagens event tillsammans med designern Steinunn på Pilates Complete lockade många nyfikna och träningsintresserade! Det bjöds på vin och ost och mingel. Pilates Complete presenterade sitt träningsutbud samt visade Pilates i maskinerna och Steinunn höll en föreläsning om sina tankar och sin inspiration inför sin höstkollektion 2010. Det fanns också möjlighet att handla vackra plagg ifrån Steinunns höstkollektion samt julerbjudanden med Gruppträning och Personlig Träning ifrån Pilates Complete. Alla som var med på eventet deltog även i utlottningen av en fri prova på träning på Pilates Complete.

Vi bar vackra attiraljer ifrån Steinunns kollektion.

Vicekonsul för Island i Göteborg, Christina Nilroth samt Haute Couture Designern Steinunn Sigurdardottir.

Många vackra plagg att prova.

Delar av Steinunns höstkollektion 2010

Reformervisning

Stability Chair