Passion för Pilates & bubblande skratt gör att vi kan utöka!

Vår passion är PILATES!

Idag fullkomligt bubblade det av Pilates-sugna medlemmar hos oss, och stämningen var verkligen på topp när så många glada hade tagit sig till oss trots snökaos och isiga vägar! Boll-klass, PTkunder, PT-Group, Reformerklass & Matwork-klass fyllde dagen!

Nu är det också helt klart att vi i vår kommer vi att vara fyra starka tränare som kommer att ta väl hand om er – & vi hoppas att den underbara stämning som råder i vår loungesoffa kommer att fortsätta frodas!

Så många skratt, glada utrop och berättelser från livet som vi delade idag är ju helt underbart!

Se på dessa härliga bilder tagna av vår numer Pilates-frälste fotograf – de säger väl allt!

Träning, glädje, gemenskap, Pilates, mys, kärlek, fokus, passion, koncentration, svett, skratt, lycka, styrka, mjukhet, värme, fullt ös & meditation = Pilates Complete