Självkänsla är hjärnans kondition – man måste träna den!

I morse var vi på SoHo tillsammans med 100 st andra kvinnor på Passion for Business första nätverksmöte i Göteborg och lyssnade till Mia Törnblom!

Vi fick såååå mycket ny energi, många härliga skratt och härliga tips om hur vi kan underlätta för oss själva, nå våra mål och få bättre självkänsla!

Boken : Du leder! skriven av Mia Törnblom, handlar om hur vi på bästa sätt leder oss själva till att leda andra och den var utgångspunkten för mötet.


“Att leda är lysande, det är utvecklande och lärorikt men det är inte lätt och det går inte av sig självt. Vi måste träna om vi vill lyckas som ledare och hela tiden arbeta  på att utveckla ett personligt ledarskap.”

För att kunna leda på ett bra och framgångsrikt sätt måste man ha en bra självkänsla & precis som med fysisk träning måste man hela tiden träna den – det är en färskvara!


Dagens fråga: Känner du dem du leder & tycker du om dem???

Dagens lärdom: Hitta din egen “brolin-piruett” eller “anjasäl” för att befästa alla positiva känslor du känner –  & GÖR DEN flera gånge varje dag!!! Assa mer!


Vi tycker HEMSKT MYCKET om alla “Pilates-completare” vi har runt omkring oss i olika former!!! Tack för att ni finns – ni är grymma!

Dagen avslutades med att leva som vi lär: handstående hemma och energipåfyllning på Linnégatans härliga julmys!


PoK

Linda