Öppenhjärtligt på Frejs

 Torsdagskvällen tillbringade jag tillsammans med ett femtiotal kvinnor på Frejs Revisionsbyrå. Vi var alla inbjudna till ”en afton med personlig stil”

Vi välkomnades med champagne, choklad och ett härligt fruktfat. Vid minglandet infann sig snart en öppen stämning där vi delade tips med varandra. Barn…jobb…träning…vi kvinnor har ju som bekant inga problem att finna ämnen och speciellt inte med ett glas champagne i kroppen.

Efter denna trevliga inledning välkomnades vi av Frejs VD och delägare, Berith Ehrenpohl. Hon presenterade byrån och informerade om den frivilliga revisionen som gäller från 1 november 2010.

”Regeringen har föreslagit i en lagrådsremiss att små aktiebolag ska få välja om bolaget ska ha revisor eller inte. Valmöjligheten skall, enligt förslaget, gälla för privata aktiebolag som underskrider två eller tre av följande värde; 3 anställda, 1,5 miljoner kronor i balansomslutning och 3 miljoner kronor i nettoomsättning”

Samtidigt ville Berith såklart framhålla vikten av att använda revisionstjänster oavsett storlek på AB.

Mervi Karrtunen, personlig coach var nästa kvinna på tur. ”Vem är du och vem vill du vara” frågade Mervi oss. Tänkvärda ord som att vi har alla ett personligt ansvar hur vi väljer att reagera och agera. Hon rekommenderade oss att efter varje dag göra ett ”bokslut” Tänk efter vad gjorde jag bra idag och vad kan jag göra bättre till nästa gång.

Därefter seglade ett norrländskt yrväder in. Agneta Johansson, stylist gav oss ett flertal tips. Vad vi passar mindre bra eller bättre i beroende på längd och form på kroppen. En snabbgenomgång av färganalys hanns med samt vad man bör ha i sin basgarderob.

Kvällen avrundades med en Fransk löksoppa alternativt en mycket god musselsoppa med tillhörande surdegsbröd samt ett glas vin…och mycket mera öppenhjärtligt kvinnoprat så klart.

Vid nästa kvinnokväll önskar vi att Pilates Complete finns på plats och presenterar sig. Informera om verksamheten och alla de fördelar som Pilatesträningen ger. Det kommer att finnas ett intresse…jag lovar.

Carina Hallsten

Praktikant, Pilates Complete