De 5 elementen gav ny energi!

Pilates Complete har fått ny energi av de fem elementen ( jord, eld, trä, vatten & metall ) i helgen! Hur då ?

Genom underbara Art Garden Spa!

De fem elementen är en av grundstenarna inom traditionell kinesisk medicin. Där utgår man från att människan påverkas av klimat och årstidsväxlingar. Varje årstid symboliseras av ett bestämt element som också har varsin smakriktning, känsla, färg, varsitt djur med mera. Varje element har som uppgift att försörja ett speciellt organ eller en speciell meridian i kroppen och att hålla det i balans.

På Art Garden Spa är inredningen och behandlingar inspirerade av naturen. Det första som mötte oss var ljudet av porlande vatten och fågelkvitter. Väl inne njöt vi alla till fullo av de olika miljöerna med underbara viloplatser där de fem elementen var ständigt närvarande.

Mörker-rum med varma vattensängar, helvitt ljusterapi-rum, kar fyllda med varma lavastenar, mjuka himmelsängar, bad, duschar, bastu, bubbel och mycket mycket mer gav oss verkligen ny energi!

Naturen och kontrasterna mellan årstider, ljus och mörker, värme och kyla inspirerade oss. De har även tagit fasta på konstens förmåga att läka och ge kraft och på flera ställen kunde vi njuta av konstverk och installationer.

Så nära…. men ändå känns det så långt borta…..om du har möjlighet att ta en dag ledigt rekommenderar vi dig verkligen ett besök hit!

På grund av att vi haft problem den senaste veckan med att länka och ladda upp bilder på bloggen så lägger vi just nu upp våra härliga bilder på vår facebook-sida – till beskådning för alla som följer oss där:) Gör det du också – om du inte redan är med!