Pilates Complete – trendigare än du anar!

Pilates Complete var idag på årets trendspaning – läs Carinas inlägg om vad som som gäller i framtiden:

På Storstadsbarometerns frukostseminarium i morse förstod jag att Pilates Complete ligger helt rätt i tiden!

PS Communication presenterade tillsammans med Nöjesguiden en undersökning som representerade 400 trendspanare. Denna urvalsgrupp har siat om framtiden och det finns en tydlig trend som rör sig mot en ”digital Hippie-kultur” Vi lämnar stress, överkonsumtion och individualism bakom oss och vi värdesätter i framtiden familj, fritid och ekologiska alternativ.

Vi vill ha färg, vistas i ”hemmamiljö”, och vi månar om vår andlighet. Vi uppskattar kvalité och väljer exklusiva miljöer.  Jaa…Pilates Complete verkar vara ett klockrent alternativ där vi finner denna efterfrågade vardagslyx.


Carina, Praktikant på Pilates Complete