Helgfrukost!

När det är helg och om jag är ledig brukar jag ibland ta en riktigt härlig långfrukost med gott kaffe, nybakt bröd, god yoghurt med nötter och bär eller liknande.

Häromdagen fick jag och Linda varsin jättefin bok av en våra fina medlemmar Birgitta Westerlind.                                                                                                                                             Boken heter “Sannas smoothies- för den självläkande människan”.Boken är fylld av smarriga recept på olika smoothies och man blir rejält inspirerad av att äta gott OCH nyttigt! Boken innehåller bland annat smoothies vid namn Buddah light,Piffiga ärtan och Very Berry!

Mums!

Boken är skriven av Sanna Ehdin och de vackra bilderna är tagna av vår medlem Birgittas dotter Paulina Westerlind.

Läs och bli inspirerad!