Sista dagarna för dig som vill bli medlem & få ta del av Öppningserbjudandet!

Öppningserbjudandet gäller endast tom sista september!

Det är trots allt bara september, men om några dagar är oktober och hösten verkligen här… Fyll din höst med inspirerande Pilatesklasser & bli medlem på Pilates Complete!

Våra klasser är små (6-10 pers.) vilket gör att du får hjälp, peppning, uppmärksamhet och korrigering hela tiden under träningspasset!

Vi tror på KVALITET före kvantitet!

Att träna tillsammans med andra är roligt och gör att du orkar mer! Våra olika klasser gör träningen inspirerande och variationsrik och du har dessutom alltid en certifierad instruktör som leder klassen.

 På vårat Pilatesspäckade gruppträningsschema finner du dessa klasser.

  • BOLL/RULLE Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Pilatesboll och Foamroller.
  • BOSU Få upp pulsen och träna kroppens viktigaste muskel, hjärtat, med intervallträning. På den här klassen använder vi redskapet Bosu och varvar styrke- med konditionsträning.
  • PROPS Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Mini Stability Ball, Flexband och Toning Ball.
  • REFORMER Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer för flexibilitet, styrka och uthållighet och Jumpboard för konditionsträning.
  • YOGA Öka ditt fysiska och mentala välbefinnande med yoga. På den här klassen varvar vi kroppspositioner med andnings- och avslappningsövningar.

Våra klasser är 55 minuter långa och rymmer mellan 6-10 personer.  

Kontakta oss på :info@pilatescomplete.se

eller ring Linda 0730-444752, Jasmin 0739-220722

Vi ser fram emot att ha dig hos oss!