Thaimassage-demonstation på studion bjöd på mersmak inför kommande vår och sommar!

Igår fick vi prova på en särskild sorts Thaimassage –  Moonmassage – som inkluderar både thaimassage med drag, tryck och töjningar men också mer traditionell oljemassage. Moon själv var här för att demonstrera sin version av Thaimassage som hon sedan flera år utbildar sin personal i på Ko Lanta. Vi fick verkligen mersmak och såg skillnaden i våra kunders kroppar och kände den helt klart i våra egna! Hoppas kunna erbjuda detta på Pilates Complete i framtiden!

Idag startar vi också med att göra de första kundprofilerna som alla våra medlemmar får för att vi verkligen skall säkra upp kvaliten på träningen. Hållningsanalyser, frågor kring deras hälsa, 5 st tester baserade på pilates övningar och Pilates Matrix och fotografier för att om ett år åter kunna jämföra hållning, placering etc.