Öppningsdagen firade vi med skumpa!

Tjhohoooo! som vi längtat efter denna dag!

Äntligen har vi öppnat Pilates Complete !!! Det känns underbart!

Och så fantastiskt roligt att få alla kunder och medlemmar och vänner in i lokalen och få visa den och träna tillsammans efter ett långt sommaruppehåll! Vi är så glada och ödmjukt tacksamma för all uppvaktning med blommor och besök och framförallt alla bokade platser på våra klasser! Tack!

Kl 8 i morse startde 5 tappra dagen med Pilates Completes första Hatha Yoga med Nina – sååå skönt att få börja dagen i våra vackra lokaler , lite rökelsedoft i luften, naturen så nära inpå salen och Ninas sammetslena röst som guidade oss genom mjuka asanas och pranayamas…… längtar redan efter nästa måndags-yoga!

Reformerklassen blev en riktig höjdare! Flera medlemmar som tidigare varit med oss då vi för en kort period hade Reformerklasser på Hagabadet kom nu tillbaka – & som vi tränade!

Jasmin körde grundligt men TUFFT! Det kommer att kännas i magen i morgon…..

Tillsammans med sista PT-kunderna för dagen  – Monica & Emma – firade vi med skumpa att vi ÄNTLIGEN ÖPPNAT!