Första dagen blev perfekt!!!

Idag öppnade vi dörrarna till Pilates Complete för allra första gången på riktigt! De som fick äran att inviga studion med premiär-träning var 15 st STOTT PILATES-utbildade instruktörer och sjukgymnaster från hela Sverige och Tyskland bl.a. Lina & Katja !

Det kändes fantastiskt att äntligen få visa upp studion i sin fulla glans och kunna njuta av att allt faktiskt blev så fint och fungerade så bra som vi hoppats på!

Dagens utbildning gick på foamroller, bosu intermediate och föreläsning om lumbar spine. Vi fick nya övningar av Carita & diskuterade mer kring high threshold och low threshold excersises – inspirerande & lärorikt!

Nu är det natten och i morgon fortsätter vi med mini stability ball, spx-group class och planering för kommande intruktörsklasser, workshops och öppningen på måndag!