GRUPPTRÄNING– för dig som gillar att träna med andra

Att träna tillsammans med andra är roligt och gör att du orkar mer. Du får energi och vågar tänja på gränserna. Våra olika klasser gör träningen inspirerande och variationsrik och du har dessutom alltid en certifierad instruktör som leder klassen.

På vårat Pilatesspäckade gruppträningsschema finner du dessa klasser.

BOLL/RULLE Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen. På den här klassen använder vi redskapen Pilatesboll och Foamroller.                           

BOSU Få upp pulsen och träna kroppens viktigaste muskel med intervallträning. På den här klassen använder vi redskapet Bosu och varvar styrke- med konditionsträning.

PROPS Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi redskapen Mini Stability Ball, Flexband och Toning Ball.

REFORMER Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer för flexibilitet, styrka och uthållighet och Jumpboard för konditionsträning.

YOGA Öka ditt fysiska och mentala välbefinnande med yoga. På den här klassen varvar vi kroppspositioner med andnings- och avslappningsövningar.

Våra klasser är 55 minuter långa och rymmer mellan 6-10 personer.

Vårt gruppträningsschema finner du på Pilates Completes hemsida och vi startar igång Måndag den 30 augusti med våra klasser! Välkomna!