How it all started!

Idén bakom Pilates Complete går ungefär 12 år tillbaka i tiden när jag och Linda träffades i Kairo sommaren 1998 där vi jobbade som dansare i en hotellshow på ett lyxigt hotell. Vi fann varandra direkt och kände att det här skulle bli något speciellt. När vi inte jobbade med showen utforskade vi Kairos alla marknader, sevärdheter, affärer, caféer och museer. Vi var lika vetgiriga och nyfikna båda två! Och vi älskade värmen, öknen och den härliga atmosfären båda två!

Efter vårt Egypten-äventyr bar det tillbaka till Göteborg där vi började jobba tillsammans med koreografi och dans i olika modeshower,dansevent mm.

Vi upptäckte att vi samarbetade väldigt bra och att vi kompletterade varandra.Jobben blev fler och fler och vi insåg att det var dags att starta handelsbolag tillsammans. Det gjorde vi under namnet MOVEMANIA- dans, sång och modern performing.Vi riktade oss mot företagsevent och underhållning och jobbade som producenter och koreografer. Ibland stod vi själva på scenen men oftast jobbade vi ihop olika shower med luftakrobater, dansare eller sångare. Vi jobbade för företag som Ericsson, Sigma-Epsilon-Teleca, Sandisk mfl.

Någonstans på vägen började vi även lägga in Pilatesträning i vårt koncept och vi körde Pilateskurser och workshops hos olika företag.Vi utbildade oss inom STOTT PILATES.Vi började ha Pilatesklasser på bland annat Hagabadet där vi senare var med och startade upp Göteborgs första Pilatesstudio.Där jobbade vi i ca 5 år med Personlig Träning i Pilates och med gruppklasser och kurser.

Nu står vi på egna ben och är stolta över att få presentera vårt senaste gemensamma projekt PILATES COMPLETE!!!

Och jag kan inte tänka mig en bättre partner än Linda! Det är som att var med sig själv- fast bättre! 🙂

/ Jasmin