Barcelona!

hej kära ni!

Jag är precis hemkommen ifrån en underbar weekend i Barcelona! Vilken stad! Vilken arkitektur, vilka mysiga gränder i Barri Gotic, stränderna, Medelhavet, den goda maten och det goda vinet! En stad med allt!

Man kan inte annat än att bli inspirerad!

Vi bodde på ett härligt designhotell, 987 Barcelona Hotel, några kvarter utanför stadskärnan som jag varmt kan rekommendera för er som tänker ta en tur till Barcelona. Precis som Pilates Complete var man inte rädd för att använda färg. Hotellet hade en underbart vacker järnport med knallcerise plexiglas och hotellrummet gick i turkost,limegrönt och grått.

987 Barcelona Hotel

Och när jag ändå är igång så måste jag även rekommendera musselbaren La Muscleria som ligger på samma gata som 987 Barcelona Hotel. De mest fantastiska musslorna med tre sorters peppar åt vi här! Mums! La Muscleria

Hit åker jag gärna igen!