Joseph lär ha sagt…

“The mind, when housed within a healthful body, possesses a glorious sense of power”

Visst låter det härligt?! men det är också så att det är vårt sinne och våra tankar som ibland får oss att stanna hemma i soffan, för bekväma för att ta oss ut eller för rädda för att testa nya saker.Jag tror att vi genom våra tankar och genom hur vi agerar kan förändra ganska mycket i våra liv ,om vi bara vill.

Jag försöker ständigt att utmana mina tankar. Ibland lyckas jag , ibland inte.Men faktum är att genom att tänka mer på positiva saker än på alla tråkiga och jobbiga saker gör hela livet lättare.Det var när jag verkligen började tänka på hur mycket jag ville starta en egen Pilatesstudio som det på riktigt började hända saker!

Tankens kraft är stor!

Så börja med att utmana dina tankar och tänk på något positivt och roligt så ska du se att du får ut än mer av livet!

🙂