Idag har vi flyttat ut från Hagabadets Pilatesstudio !

I dag har vi flyttat ut från Hagabadet….& Hagabadets Pilatesstudio finns inte längre!

Det känns både helt fantastiskt, och samtidigt vemodigt. Vi har haft många härliga år på Hagabadet med alla underbara kollegor &  medlemmar som vi kommer att sakna otroligt mycket!

Tack alla som varit med oss under den här tiden , som trott på oss, hjälpt, stöttat, inspirerat och funnits där för oss på alla sätt & vis! Och TACK till alla er som tränat för oss under de senaste 5 åren på Hagabadets Pilatesstudio, Göteborgs första Pilatesstudio!

Igår kändes det faktiskt lite extra vemodigt och sorgligt när den allra sista kunden någonsin gick ut från studion och vi släckte ner och stängde av musiken…… en epok avslutades….men IDAG……….. har det bara känts HELT RÄTT rätt och skönt! En början på en ny era!

När alla maskiner var inne på Pilates Complete och vi satte oss ner för att fira (med en glass :-)) så kändes det såååå himla underbart! Helt plötsligt är det inte bara en tom lokal längre utan -EN  PILATESSTUDIO! … & inte vilken pilatesstudio som helst – vår studio PILATES COMPLETE!     

Först skrek vi så högt vi bara kunde sen satt vi knäpptysta och bara insöp ögonblicket som vi så länge längtat efter. ÄNTLIGEN HÄNDER DET!

EN