Vi ger dig endast det bästa!!!

När man väljer vart man ska träna pilates är det viktigt att man tar reda på vilken kunskap instruktörerna på studion har, om de är välutbildade, innehar certifiering eller licens från godkända företag eller utbildningsorgan.

Vi har valt att arbeta tillsammans med STOTT PILATES som är ett Kanadensiskt företag, känt över hela världen för sina kvalitativa utbildningar och utrustning. STOTT PILATES följer hela tiden nya rön inom forskning som rör kroppen och träning, de är inte rädda för att ändra på någon övning eller princip om nya fakta kommer upp och påvisar att något annat är bättre.

Att vi båda innehar en full certifiering från STOTT PILATES och dessutom ett flertal workshops gör att vi kan ge dig som kund den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden. Vi uppdaterar oss flera gånger per år genom kurser och vidareutbildningar för att hålla oss på tå, och veta vad som händer i pilates- och träningsvärlden. Att få ny inspiration av andra erfarna och duktiga instruktörer är väldigt viktigt för oss så att vi kan erbjuda er variation och glädje på klasserna.  

Vi vill ge dig det allra bästa och hjälpa dig att få ut maximalt av din pilatesträning!

Om du vill gå in och läsa mer om våra utbildningar, licens och STOTT PILATES gå in på: www.stottpilates.com 

Läs deras juli-nyhetsbrev här:

http://www.stottpilates.com/media/newsletters/2010/201007/index.html