Hos oss hittar du lätt parkering!

Innan vi hittade vår underbara lokal på Kastellgatan tittade vi på otrooooligt många lokaler.

Nu när vi snart ska öppna här i Korsettfabriken så känns det som om det hela tiden varit meningen med att det var här vi skulle hamna. Men under tiden vi letade lokal så kändes det många gånger jobbigt när det, i lokaler som vi tyckte hemskt mycket om, dök upp saker som gjorde att lokalerna inte fungerade för oss och vår verksamhet.

En sak som hela tiden varit viktigt för oss när vi letat är läget och närheten till parkering. Vi ville hitta en lokal med rätt känsla, centralt, gärna med skyltläge i markplan där det var lätt att hitta parkering.

Nu har vi fått det! Lokaler med helt rätt känsla, skyltläge i markplan ( ut mot gångvägen på skansberget) och  parkering finns på skanstorget, där det (nästan) ALLTID finns platser lediga! Till på köpet har Pilates Complete också fått en egen parkeringsplats som hör till lokalen!

Det kan inte bli bättre! Vi ser såååå fram emot att få komma igång v.35!