Smärtfri kropp morot för träning?

Att det är bra att träna vet vi väl alla vid det här laget, men ändå kan det ibland vara så svårt att prioritera sig själv och sin egen träning. Hur kommer det sig egentligen? Trots att man vet hur bra det är för kroppen, hur skönt det känns när man väl är igång och hur glad och pigg man känner sig efteråt kan det ändå vara svårt att komma till skott.

Dagen har bjudit på händelser som fått oss att bli påminda om vikten av att vara frisk och må bra, att ha en fungerande kropp som inte gör ont eller sätter stopp. Pilates är en underbar väg till en fungerande kropp!!! Med starka, smidiga muskler som bär oss genom vardagen och är oss till hjälp snarare än till last. Pilates är kul, varierande, lärorikt och skönt!

Visst kan man träna för att få en “snyggare” kropp, för att forma om den och må bättre av det, men framförallt gör träningen så att alla kroppens system fungerar som de ska och att vi slipper smärta.

Låt det bli en morot nästa gång det känns tufft att komma iväg till Pilatesstudion eller gymet!