WorkshopVäck din inre Yoni

Väck din inre Yoni – en kärleksförklaring till kvinnokroppen!

Under den här workshopen får du möjlighet att vända dig inåt mot dig själv men också leka och vara i kontakt med din kropp. Vi dansar oss svettiga och gungar höfterna i afrodans, yogar, chantar och sjunger, talar om och arbetar med olika muskler och övningar för att hitta och behålla sin kraft i bäckenbotten. Du kommer också få höra sagor och legender och möta dig själv i en avslappnande guidad meditation, en yoga nidra.

Workshopen är öppen för alla kvinnor över 16 år. Du behöver inga som helst förkunskaper. 1/3 av intäkterna går till Alla Kvinnors Hus.

Om lärarna: Annaf Åhlgren och Malin Svanholm är båda erfarna yogalärare E-Ryt 500, och håller workshops, yogalärarutbildningar, yogaresor och retreats runt om i världen.  Du kan läsa mer om dem på deras hemsidor: www.annafahlgren.se   och  www.malinsvanholm.se

 

Workshoptillfällen

Startar 2019-02-09, kl. 14:00
Slutar 2019-02-09, kl. 18:00
Instruktör Annaf Åhlgren och Malin Svanholm
Pris 895 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Väck din inre Yoni. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.