WorkshopRoots & Wings – mellandagsworkshop med Milla & Clara

Två dagars workshop med flödande space m yoga på matta i kombination med svävande asanas i yogagungan!

Båda dagarna innehåller en session space m: yoga och en session yogawings, samt gemensam avslappning (dag 1) och afteryoga treat med mys i Pilates Completes underbara lokaler (dag 2). Vi jobbar i två mindre grupper vilket ger oss möjlighet till mer individuell guidning och utrymme för frågor m.m.

På torsdagens markyoga fokuserar vi på kontaktpunkter och teknikträning medan vi på fredagen drar upp tempot och sätter samman allt i en härlig, lekfull klass.

Under YogaWings sessionerna får du utforska olika yogapositioner med stöd av yogagungan, vilket kan skapa möjlighet för dig att testa positioner som kanske inte är möjliga för dig annars.

Här får du jobba med både fysiska yogapositioner men också uppleva hur det är att lösgöra din kropp från gravitationen och finna avslappning för trötta och spända muskler och leder.

Den här workshopen vänder sig till alla som vill avsluta 2018 med ett spännande yogaäventyr och få med sig ny inspiration och rörelseglädje till det nya året! Inga förkunskaper krävs.

 

Workshoptillfällen

Startar 2018-12-27, kl. 16:45
Slutar 2018-12-28, kl. 18:30
Instruktör Milla Floryd & Clara Dymén
Pris 895 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Roots & Wings – mellandagsworkshop med Milla & Clara. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.