Workshops

Utforska något nytt och få en riktig inspirations-injektion. Våra workshops är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Roots & Wings – mellandagsworkshop med Milla & Clara

Roots & Wings – mellandagsworkshop med Milla & Clara

Den här workshopen vänder sig till alla som vill avsluta 2018 med ett spännande yogaäventyr och få med sig ny inspiration och rörelseglädje till det nya året! Inga förkunskaper krävs. 

Läs mer och boka

Väck din inre Yoni

Väck din inre Yoni

Väck din inre Yoni - en kärleksförklaring till kvinnokroppen! Under den här workshopen får du möjlighet att vända dig inåt mot dig själv men också leka och vara i kontakt med din kropp. Vi dansar oss svettiga och gungar höfterna i afrodans, yogar, chantar och sjunger, talar om och arbetar med olika muskler och övningar för att hitta och behålla sin kraft i bäckenbotten. Du kommer också få höra sagor och legender och möta dig själv i en avslappnade guidad meditation, en yoga nidra.

Läs mer och boka

Complete Moves

Complete Moves

Complete Moves -En workshopdag som ger dig rörelseglädje och energi samt motiverar dig till fortsatt träning. Jasmin, Linda och Magnus inspirerar och leder dig genom de tre nära besläktade träningsmetoder Yoga, Pilates och Garuda.

Läs mer och boka

Garuda Inspiration Day 2019

Garuda Inspiration Day 2019

Varmt välkommen till Garuda Inspiration Day 2019 med James D'Silva. Vi är stolta över att åter bjuda in James D’Silva, den mycket uppskattade grundaren av träningsformen Garuda, till Göteborg.  Ta del av James kreativa och unika övningsbank i denna kvalitativa och givande workshopdag.

Läs mer och boka

Kommande workshops

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.