Workshops

Utforska något nytt och få en riktig inspirations-injektion. Våra workshops är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Recharge-day på Bokenäset

Recharge-day på Bokenäset

Vi välkomnar dig till en heldag med yoga, garuda och pilates tillsammans med Jasmin Salhi och Anna Kronlid på Bokenäsets Hotell & Konferens den 9 mars. Det här är en dag som kommer ladda dina batterier och ge dig energi, styrka och öppenhet i både kropp och sinne. Med utsikt över havet kommer du få prova på meditation, yoga, pilates och garuda. Du behöver inte ha några förkunskaper. Ta med dig nyfikenheten och kom!

Läs mer och boka

Complete Moves – fullbokad

Complete Moves – fullbokad

Complete Moves -En workshopdag som ger dig rörelseglädje och energi samt motiverar dig till fortsatt träning. Jasmin, Linda och Magnus inspirerar och leder dig genom de tre nära besläktade träningsmetoder Yoga, Pilates och Garuda.

Läs mer och boka

Garuda Inspiration Day 2019

Garuda Inspiration Day 2019

Varmt välkommen till Garuda Inspiration Day 2019 med James D'Silva. Vi är stolta över att åter bjuda in James D’Silva, den mycket uppskattade grundaren av träningsformen Garuda, till Göteborg.  Ta del av James kreativa och unika övningsbank i denna kvalitativa och givande workshopdag.

Läs mer och boka

Kommande workshops

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.