Yogawings v.13

Yogawings/flygande yoga är en utvecklande och härlig form av yoga som ger nya perspektiv då positionerna sker i alla riktningar och utförs i en yogagunga/hammock.

I gungan utför man olika fysiska positioner som både ger styrka,stretch och avslappning. Gungan är ett perfekt verktyg för att vända uppochner på kroppen och hjälper till att avlasta ligament och leder som gör att det blir lättare att slappna av och släppa på spänningar. Övningar i yogagungan kan också användas för att utmana styrka och stabilitet samt för att hitta korrekt placering i positionerna.

Inga förkunskaper krävs. Du som kommer för att pröva dina vingar kan förvänta dig att växa, bli utmanad och bryta barriärer. På den här kursen får du bredda dina vingar, öka din förståelse för yoga asana, öva dig i att vara buren och lära dig att avspänt sväva i luften.

Kursstarter

Dag & tid torsdag 17:00
Antal gånger 8
Längd/gång 55 min
Instruktör Milla Floryd
Pris 2450 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yogawings v.13. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.