Yoga Wheel v.13

Yogakurs med grunder och fortsättning för dig som vill praktisera stärkande, mjukgörande och välbalanserade bröstöppningar och bakåtfällningar!

Vi inleder med Vinaysa Yoga och använder Yoga Wheel som ett komplement för att ge dig en effektiv och säker praktisering med en skön support och variation. Stabilisering, styrka och stretch för skuldror, bröstrygg, ländrygg samt höfter ingår. Du kan köpa ett eget Yoga Wheel för att kunna fördjupa och fortsätta din praktik hemma.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Social media:
Instagram: @_elainedesouza
Facebook: Elaine De Souza Yoga
Web: www.elainedesouza.com

Kursstarter

Dag & tid torsdag 18:45
Antal gånger 7 ggr
Längd/gång 75 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2700 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yoga Wheel v.13. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.