YOGA Inversion 101 v.41

Var med på en Yogakurs med fullt fokus från start till slut! Kursen är för dig som vill lära dig att att upp och ner med stärkande och välbalanserat teknik. Från grunden tills du är redo att jobba på golvet och utveckla ditt huvud och handstående. Teknik, balans och styrkeövningar speciellt framtagna för de delar av kroppen som behöver drillas. Vi jobbar stående, sittande, liggande och självklart, upp och ned.

Kursen startar v. 41 och innehåller 7 tillfällen a 90 minuter. Uppehåll vecka 44.

 

Om läraren:

Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Social media:
Instagram: @_elainedesouza
Facebook: Elaine De Souza Yoga

Kursstarter

Dag & tid tisdag 17:30
Antal gånger 7 ggr
Längd/gång 90 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2500 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i YOGA Inversion 101 v.41. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.