Yoga Handstand v.13

Var med på en yogakurs med fullt fokus från start till slut! Kursen är för dig som vill lära dig att vara upp och ner med stärkande och välbalanserat teknik .Från grunden tills du är redo att jobba på golvet och utveckla ditt handstående. Kursen passar även dig som har tidigare erfarenhet av handstående och inversioner och som vill vässa din teknik och finslipa din linjering. Teknik, balans och styrkeövningar speciellt framtagna för de delar av kroppen som behöver drillas.

Kursledare är Elaine De Souza. Erfarenhet, kreativitet och energi är Elaines styrka. Elaine grundar från dans och gymnastik och har undervisat yoga i 15 år. Elaine driver De Souza Yoga med fokus på Yoga, Private Yoga, Workshops, Yoga Retreats och lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil.

Social media:
Instagram: @_elainedesouza
Facebook: Elaine De Souza Yoga

Kursstarter

Dag & tid torsdag 17:30
Antal gånger 7 ggr
Längd/gång 75 min
Instruktör Elaine De Souza
Pris 2700 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Yoga Handstand v.13. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.