Optimum -postural träning v.13

Den här kursen passar dig som inte har akut behov av personlig behandling men vill komma tillrätta med obalanser, smärtproblematik eller i förebyggande syfte. Vi tränar de posturala hållningsmusklerna  för att bli av med besvär, minska smärta och öka funktion oavsett om det handlar om ont i fot, knä, höft, rygg eller nacke. Du lär dig att balansera din kropp och hur kroppen fungerar vid optimal funktion.Vi fokuserar på de vanligaste obalanserna och tränar tillsammans i grupp under 8 veckor med att komma tillrätta med dessa. Du får även ett träningsprogram med bilder och instruktioner på övningar för att kunna träna hemma mellan passen.

Kursledare är Anna-Karin Byström. Anna-Karin är lic. Optimum-tränare, läser Idrottsvetenskap och jobbar med Fysisk Aktivitet på Recept (FaR). Hon har tidigare tränat och tävlat i friidrott på hög nivå och därefter provat på olika träningsformer. Hon fastnade för karate men skadade sig och kom då i kontakt med pilates som i sin tur ledde till postural träning och slutligen OPTIMUM-metoden.

Kursstarter

Dag & tid måndag 18:00
Antal gånger 8
Längd/gång 55 min
Instruktör Anna-Karin Byström
Pris 2450 kr

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt deltagande i Optimum -postural träning v.13. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser, workshops och events. Avbokning kan endast ske vid uppvisande av läkarintyg.

Jag godkänner att Pilates Complete hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.