Kurser

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Gravid-pilates

Gravid-pilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis.

Läs mer och boka

MammaBebis-Pilates med Mammamage-föreläsning

MammaBebis-Pilates med Mammamage-föreläsning

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning.

Läs mer och boka

Förmiddagsklubben 60+

Förmiddagsklubben 60+

Pilates för dig som är mitt i livet 60+! Den här kursen passar dig dig som är en aktiv kvinna, mitt i livet som vill träna i en vacker och inspirerande miljö tillsammans med likasinnade.

Läs mer och boka

Yogawings – Yoga goes air

Yogawings – Yoga goes air

Välkommen att utforska välbekanta yogapositioner och vinyasaflöden svävande i luften. Med yogagungans tygtrapets som tryggt stöd och utmanande motstånd kommer vi ta oss an solhälsningar, krigarpositioner, armbalanser och mobilitetsövningar på ett flygande vis.

Läs mer och boka

Total Garuda

Total Garuda

På den här kursen får du utforska stora delar av Garudans fantastiska värld. Du kommer att jobba med den egna kroppen i stående, sittande och liggande sekvenser (Garuda Matwork Seated & Standing ) men även med inslag från Garuda Graha (yogablock), Garuda Barre och Garuda Chakra (foamroller) för mer variation och intensitet.

Läs mer och boka

Reformer

Reformer

Pilateskurs med den fantastiska pilatesmaskinen SPX Max Reformer! Den här kursen passar både dig som tränat pilates länge men som kanske aldrig testat maskinerna, och dig som är helt nybörjare. Fokus ligger på att forma om och stärka upp kroppen med grundläggande STOTT PILATES övningar.

Läs mer och boka

Pilates Matwork

Pilates Matwork

I denna kurs vänder vi oss främst till dig som är nybörjare eller aldrig har provat pilates. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på vad pilates kan ge och som vill lära dig grundläggande pilatesteknik lugnt och metodiskt.

Läs mer och boka

Pilates Props

Pilates Props

En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och som vill lära dig grundläggande pilates lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES® grundprinciper och matworkövningar med olika redskap som bl.a. Flexband, Mini Stability Ball, Wobblies, Toning Balls och Fitness Circle.

Läs mer och boka

Yogawings -Join the circus

Yogawings -Join the circus

Flygande yoga i yogagungan. I gränslandet mellan gymnastisk, yoga och cirkuskonstens luftakrobatik kommer vi leka med rumsuppfattning, koordination, fysisk och mental utmaning. Du kommer öka din kroppskännedom, din styrka, din smidighet och din tro på vad som är möjligt.

Läs mer och boka

Kommande kurser

Vill du börja träna hos oss?

Vi erbjuder Pilates, Garuda, Yoga och Barre i form av Gruppträning, Personlig Träning, Kurser och Workshops.