Några platser kvar till lördagens yogaworkshop med Isabel!

På lördag kommer Isabel Holmquist till Pilates Complete & lär oss bli bättre på Inversions- vill du vara med?

handstående isabel holmquist för pilates complete

Workshopen bygger på Hatha yoga och specifikt från Bishnu Gosh. Det är fysisk yoga som är anpassad efter dina behov och inga krav på superflexibilitet eller starke adolf. Vi kommer fokusera på det fysiska, Yoga är som en kraftfull sjukgymnastik där vi arbetar med ryggraden som fokus, inifrån och ut! Målet är att du under din yogaklass skall må bra och gå därifrån med ett leende. Lördagen den 20 september är temat Inversions: Under 3 timmar tränar du yoga och förbereder dig för att vända upp och ner på din tillvaro. Denna workshop är för dig som vill lära dig inversions, om det är huvudstående, underarmsstående eller handstående spelar ingen roll. Du sätter ribban!

Datum:  Lördag 20 september

Tid: 09:00-12:00

Instruktör: Isabel Holmquist

Pris: 600 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Posted in Inspiration, Pilates Complete, Utbildning & Workshops, Yoga | Lämna en kommentar

Veckans tänkvärda

welldone art

What is balance of body and mind?

It is the conscious control of all muscular movements of the body. It is the correct utilization and application of the leverage principles afforded by the bones comprising the skeletal framework of the body, a complete knowledge of the mechanism of the body, and a full understanding of the principles of equilibrium and gravity as applied to the movements of the body in motion, at rest, and in sleep”

– Joseph H. Pilates

Posted in Inspiration, Joseph Pilates | Lämna en kommentar

Vi fortsätter med utomhusträningen…

…så länge solen skiner och vädret är vackert fortsätter vi att träna utomhus på vår fina terrass! September bjuder på underbart sensommarväder och även när luften är klar & hög tränar vi ute så länge temperaturen tillåter. Ta med en extra tröja om du lätt blir kall så njuter vi av pilates i friska luften ett tag till!

acroyoga pilates complete

Posted in Pilates, Pilates Complete, Utomhusträning | Lämna en kommentar

Trevlig helg från Team Pilates Complete!

team pilates complete

Det har varit en vecka med fullt ös och många nya medlemmar. Vi hälsar alla nya och gamla Pilates Complete Medlemmar välkomna till höstens gruppträningsschema som nu börjar sätta sig med nya koreografier och redskap. Våga prova Props med Towel, Pilates Duo Flex på tisdag, & Barre på fredag om du är nyfiken på höstnyheterna. Eller kör igång träningsveckan med en lugn och skön matwork där du bara behöver hålla koll på dig själv på tisdag kväll. Kan du inte vänta till nästa vecka finns vi på Yogobe där du kan träna Pilates basic, Back pain release och Core power hela helgen. Använd koden PILATESCOMPLETE för att träna gratis i 2 veckor.

Vi önskar er en fantastisk fredag och en härlig helg! / Team Pilates Complete

 

 

 

Foto: Vegafoto

 

Posted in Gruppträning, Matwork, Pilates, Pilates Complete, Pilatesboll, Träning, Yogobe | Lämna en kommentar

Sista chansen till Garuda på söndag!

Sista chansen att boka sista platsen på Garuda-workshopen på söndag! En plats kvar – maila oss om du vill vara med.

En grundläggande workshop med foundationövningar på mattan med kroppen som redskap. Först sköna serier som ger ny vitalitet, mjuka öppningar och låter kroppen hitta expansion och centrering. Därefter funktionell träning med chakra-rullen där vi fokuserar på balans, kroppskontroll och styrka. Vi avslutar med stretch och massage av kroppens fascia.

Datum:  söndag den 14 september

Tid: 16:00-18:00

Instruktör: Linda Erlandsson

Pris: 600 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

 

sshavasana pilates complete

 

Foto: Vegafoto

Posted in Garuda, Pilates Complete, Utbildning & Workshops, Yoga | Lämna en kommentar