Hemlighetsmakeri på Pilates Complete……

orange hemlighetsmakeri

Posted in Pilates Complete | Lämna en kommentar

GARUDA SOMMARKURS v. 27

Intensivträna Garuda i sommar!Garuda är en blandning av yoga, pilates och dans och ger ökad styrka, flexibilitet och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående. Kursen innehåller varierad träning där varje tillfälle har sitt eget tema. Foundation-övningar på matta, sittande serier på stol, flödande stående sekvenser och balanserande kombinationer på foamroller.

garuda-kurs

Dag 1 Garuda Foundation Grundläggande övningar på mattan med kroppen som redskap. Sköna serier som ger ny vitalitet, mjuka öppningar och låter kroppen hitta expansion och centrering.

Dag 2 Garuda Dhara En sittande klass på stol med förenklade övningar av Garudans stående och sittande sekvenser. Hitta avslappning i rörelsen och få en ökad flexibilitet.

Dag 3 Garuda Seated /Standing Fördjupande klass med stående, sittande och liggande sekvenser. Fokus på koordination, smidighet och kraftfulla öppningar.

Dag 4 Garuda Chakra Träning med foamroller. En funktionell klass med fokus på balans, kroppskontroll och styrka. Övningarna kombineras med stretch och massage av kroppens fascia.

Datum: Vecka 27, 30/6-3/7 måndag-torsdag kl. 19.30
Längd: 4 tillfällen á 90 min.
Instruktör: Linda Erlandsson
Pris: 1500 kr

Bokning av kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail.

OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto

Posted in Garuda, Kurs, Pilates Complete, Träning | Lämna en kommentar

Påskfint & pyntat i studion!

Nu är det påskfint i studion med goda chokladägg och fina färgglada fjädrar! Vi hoppas att du kommer till oss och tränar mån-torsdag så att du sedan kan slappna av och ta det lugnt med nära och kära under påskhelgen.

påskris pilates complete ägg

Posted in Inspiration, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Pilates Complete öppettider i påsk

soffa

Nu är det snart påsk och dags för några extra lediga dagar! Vi hoppas på sol så att vi alla kan vara ute och njuta av fint väder och härliga promenader!

Pilates Completes öppettider i Påsk:

Må 14/4- To 17/4 öppet (torsdag 17/4 har vi öppet fram till kl. 16.00)

Långfredag 18/4 samt Annandag Påsk 21/4 stängt.

Vi önskar er en skön helg!

Posted in Pilates Complete | Lämna en kommentar

Besök Pilates Complete på Yoga Games Hälsomässa 9-11 maj

banner yogagames

I samband med att Yoga Games håller sin yogakonferens på Svenska mässan har du möjlighet att också besöka Hälsomässan! För att läsa mer om alla inspirerande yogainstruktörer och klasser klicka in här.

Besök Pilates Complete på Yoga Games hälsomässa! Du finner oss i monter nr 20. Passa på att provträna i pilatesmaskinen Reformern och se hur du kan utmana din yogaträning och utveckla din teknik med hjälp av yoga och garudaanpassade övningar i reformermaskinen.

Miljön runt yoga och föreläsningssalarna är en återhämtande och inspirerande miljö. Hälsomässan är en unik utställning av företag med produkter, tjänster och erbjudanden som passar perfekt till de som utövar yoga. Det finns bland annat yogamattor, kläder, resor, mat, skönhetsprodukter och spaerbjudanden. Här kan besökare mingla, samla energi efter genomfört pass, prova på samt köpa olika produkter. Det går att handla direkt i de flesta montrarna.

Vem som helst kan besöka Yoga Games Hälsomässa, man behöver inte ha köpt biljett till Yoga Games och det är ingen entréavgift.

Drop in biljetter till klasser kan då köpas på plats till de klasser som inte är fullbokade. Det finns även en Drop In studio med Yoga och föreläsningar som är gratis för alla besökare.

Vi hoppas vi ses på Yoga Games! Välkommen!

YogaGames2014

 

 

Posted in Events, Garuda, Pilates, Pilates Complete, reformer, Utbildning & Workshops, Yoga | Lämna en kommentar