Träna Rörlighet i 3D & Pilates för löpare den 1 oktober!

Lördagen 1/10 är det dags för höstens stora löparhändelse – The Runner´s Convention.

linda pilates complete

Ett konvent för dig som älskar löpning – en hel dag med pass, workshops och föreläsningar. I priset ingår förutom en hel dag med inspiration även lunch, en raw-bar och ett par löparskor ifrån Salming.

Vi har nu äran att erbjuda dig som ej kan deltaga i hela dagen en exklusiv chans att gå på just det passet eller den föreläsningen som du vill!

För endast 295 kr kan du välja vilket pass, vilken workshop eller föreläsning du än vill gå på.

Se hela schemat här: https://www.facebook.com/therunnersconvention/

Boka och betala här: https://store.salming.com/the-runner-s-convention-1

Hoppas att vi ses där!

Jasmin & Linda

schema

linda pilates complete

 

Foto: Vegafoto

Posted in löpning, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Nu kan du boka alla klasser du vill!

Äntligen kan vi erbjuda en efterlängtad bokningsfunktion som många medlemmar önskat – Reservlista!

reformer-hundred

Nu har du möjlighet att boka en reservplats på fullbokade klasser i vårt gruppträningsschema. Vid avbokning får du som nästa kund i reservlistan automatiskt en ordinarie plats och en bekräftelse via mail. Vi ser att många som ligger långt ner på reservlistan iallafall får plats på klasserna så vårt tips är att boka in dig även om det är många som är före. Chansen är väldigt stor att du kommer med!

Vi ses på klass!

 

 

Foto: Vegafoto

Posted in Gruppträning, Nyheter, Pilates, Pilates Complete, Pilatesmaskiner | Lämna en kommentar

Flygade yoga på flera sätt!

Idag har vi testat flygande yoga på ett nytt sätt! De lite längre yogagungorna tillåter en svingande träning för både yoga, pilates och garudainspirerande övningar och sekvenser. Ganska svårt, riktigt jobbigt och väldigt väldigt kul!!!

yogagungor pilates complete gopr2651 gopr2654 gopr2656Vill du också träna flygande yoga? Testa en PT-timme eller häng med på vår nästa kurs som startar v 43!

 

Posted in Pilates Complete, Yoga, Yogaswing, Yogawings | Lämna en kommentar

Nyhet! PT i Yogawings med Milla Floryd och SOMA med Magnus Hagström

lisa2

Team Pilates Complete utvecklas hela tiden och den här hösten kan vi erbjuda en helt annan bredd på Personlig Träning än tidigare!

Förutom kvalitativ pilatesträning av högsta klass kan du nu också träna personlig träning med Magnus Hagström och Milla Floryd!

Magnus Hagström involverar dynamisk rörlighet i alla sina pt-pass och som kund får du också effektiva hemövningar. Magnus jobbar främst med funktionella övningar som involverar kroppens stora muskelgrupper, med målet att din kropp ska bli en stark och välfungerande enhet.

Milla Floryd erbjuder unik personlig träning i yogagungorna. Vill du yoga mer lekfullt och akrobatiskt så är det Milla du ska träna med! Acroyoga, handstående och flygande yoga- ingenting är omöjligt!

Både Magnus och Milla finns på Pilates Complete vissa torsdagar i höst. Under september och oktober kan du boka dessa datum:

Magnus: 22 sept, 6 oktober, 13 oktober,

Milla: 22 september, 13 oktober

För bokning av PT med Magnus och Milla maila info@pilatescomplete.se

 

Foto: Vegafoto

Posted in Personlig Träning, Pilates Complete, Yoga | Lämna en kommentar

Medlemsevent september – PILATES med stort P!

alina pilates complete

Varmt välkommen till månadens medlemsevent PILATES med stort P! 

Pilates är det som vi Pilates Complete-medlemmar och instruktörer har gemensamt. Pilates är tekniken som vi älskar över alla andra tekniker och den träningsform som vi svettas, fokuserar, stretchar och balanserar oss igenom varje klass, PT och kurstillfälle.

Det finns så mycket att lära om pilates, så många detaljer som verkligen gör skillnad, så många spännande historier om grundaren Joseph Pilates och så mycket intressanta händelser i pilatesteknikens utveckling. Månadens event handlar om just detta! Alina Arcari berättar om grunderna i pilates, skillnaden mellan klassisk pilates och STOTT PILATES, hon tar dig igenom historiken och svarar på alla dina frågor du kan tänkas ha. Varmt välkommen till en pilatespassionerad kväll!

 

Datum: Torsdag 22 september

Tid: 19:30-20:30

Bokning: info@pilatescomplete.se senast måndag 19 september

 

Vi älskar vår medlemmar!

Som Pilates Complete-medlem får du inspirerande medlemsevent helt utan kostand varje månad! Roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Du bjuds också på te och frukt/snack varje gång du kommer och tränar.

 

Foto: Vegafoto

Posted in Events, medlemsevent, Pilates, Pilates Complete | Lämna en kommentar