Pilates Complete Adventskalender Lucka 9

pilates complete lounge yogamattaChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 9

Teckna presentkort för 500 kr idag och få 100 kr extra att använda under 2017.

Köp ett presentkort i julklapp! Presentkort är ju så bra för man behöver aldrig oroa sig för att man köpt fel gåva eller att personen i fråga redan har x antal hemma i byrålådan. Om du nappar på dagens luck-erbjudande så får din vän 100 kr extra att handla för i januari! Presentkortet kan användas till pilatesträning, produkter i shopen, massage, kurser, workshops, PT och klasser!

Pris: 500 kr (värde 600 kr)

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast 2016-12-09 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.Presentkortet är giltigt 1 år från köpdatum. Endast ett erbjudande per person.

Foto: Vegafoto

 

Posted in Gravidträning, Gruppträning, Pilates, Pilates Complete, Yoga | Lämna en kommentar

Pilates Complete Adventskalender Lucka 8

Pilates complete flexband

Chokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 8

30 % rabatt på flexband!
Pris:100 kr Ordinarie pris: 145 kr

Flexbandet är det minsta och mest mobila gym man kan ha. Det bjuder på ett perfekt motstånd i pilatesträningen och gör övningarna än mer effektiva, bandet kan också hjälpa till att fördjupa stretchen när man är stel och utmana styrkan och stabiliteten i axlar och armar! Ett superbra pris på ett superbra redskap helt enkelt. Välkommen in i vår studio-shop på Kastellgatan 1 för att fynda eller maila oss din beställning och hämta upp bandet i morgon fredag!

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast 2016-12-08 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Foto: Vegafoto

 

Posted in Flexband, Pilates, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Pilates Complete Adventskalender Lucka 7

introduktion pilates completeChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 7

Teckna Pilates Complete Medlemskap och få en fri gruppträningsmånad (värde 699 kr). Pris: 975 kr

Vi älskar våra medlemmar och tar hand om dem på bästa sätt vi kan! En av de finaste saker som ingår i Pilates Complete medlemskap är alla medlemsevent som sker under året. I december bjuder vi till exempel in alla medlemmar till Glöggmys med Tango den 9 december. Ta del av dagens erbjudande och kom och mys med oss på fredag du också!

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-07 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Endast ett erbjudande per person. Medlemskapet är giltigt 1 år från köpdatum 20161207 och gruppträningsmånaden måste nyttjas inom medlemsåret.

Foto: Vegafoto

Posted in Gruppträning, Pilates, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Pilates Complete Adventskalender Lucka 6

Pilates Complete Global Yoga savasanaChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 6

Boka Global Yoga Chakra Harmoni Workshop med Johanna Andersson den 8 december och få ett gratis prova-på kort på vår gruppträning (värde 225 kr)! Pris: 850 kr

Fördjupa dig i yogans värld tillsammans med Johanna Andersson. Johanna är entreprenör inom träning och hälsa. Hon har jobbat heltid som konceptutvecklare, lärare och tränare i mer än 15 år. Johanna blev tidigt förälskad i yogan som holistisk väg till hälsa. Hon har studerat med flera välrenommerade yoga och meditation lärare parallellt med utbildningar inom coaching och funktionell styrketräning. Johanna driver utbildningsföretaget Global Yoga, som specialiserar sig på yogautbildningar samt är ena hälften av MOJO som tillsammans med Monika Björn ligger bakom koncepten Hot MOJO®, MOJO yoga® & MOJO Flex®.

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-06 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Svarsmail bekräftar din plats på workshopen. OBS! Bokning/ anmälan är bindande för workshopen den 8 december och kan ej ändras till annan workshop som sker på Pilates Complete. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto

Posted in Pilates Complete, workshop, Yoga | Lämna en kommentar

Pilates Complete Adventskalender Lucka 5

massage pilates completeChokladkalendrar i all ära, men är det inte bättre med en pilateskalender där du hittar fina erbjudanden varje dag under hela december månad? Vi har tagit fram de bästa erbjudanden som vi öppnar dag för dag med våra favoritklasser, kurser och pilates-produkter. Julfynda till dig, din familj och bästa vän hos oss!

LUCKA 5

Boka 30 min massagebehandling och få 15 min extra!

På lördagar kan du boka klassisk massage på Pilates Complete. Unna dig eller någon du tycker om en riktigt skön massagebehandling! Extra välgörande för trötta muskler efter en pilatesklass naturligtvis…

Pris: 350 kr (värde: 525 kr)

Maila info@pilatescomplete.se för att ta del av erbjudandet. Uppge namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt personnr. Faktura sänds via mail. Erbjudandet gäller endast vid köp 2016-12-05 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Du bokar din tid via vårt bokningssystem timecenter,. I december har vi lediga tider 10/12 samt 17/12.

 

Foto: Vegafoto

Posted in Behandling, Pilates Complete | Lämna en kommentar