Inspiration på Friskis & Svettis Guldvecka

friskis 2017-03-26I helgen besökte vi Friskis & Svettis i Kungsbacka på deras Guldvecka och gav en inspirationsklass i Foamroller. Det blev en lekfull och härlig klass där deltagarna var fullt fokuserade på att hålla balansen på rullen. Tack till alla er som deltog!

Foamrollern är ett fantastiskt redskap för att träna upp stabilitet och djupt liggande muskulatur. En kombination av styrka, smidighet och balansträning.

jasmin

Är du nyfiken på foamroller-träning? Då kan du träna med oss på Yogobe.com.

Testa denna klassen för att utmana din balans!

Om du tidigare inte provat online-tjänsten Yogobe så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto så får du 30 dagars fri prova på!

 

Posted in Balans, Foamroller, Inspiration, Pilates, Pilates Complete, Yogobe | Lämna en kommentar

Vi önskar dig en skön helg!

pilates complete spine twist

Snapshot: Vegafoto

Posted in Okategoriserade | Lämna en kommentar

Pilates- styrka inifrån och ut

foamroller

Vi vill bara påminna dig om vår pilatesmånad på Yogobe!

Vi har skapat ett 4 veckorsprogram som heter  ”Pilates -styrka inifrån och ut” med pilatesteknik, träningstips och videos online på Yogobe.com. Programmet är en perfekt start för dig som aldrig provat pilates tidigare, och en uppbyggande boost för dig som ännu inte kommit igång med årets träning. Upplägget är att du får lära dig grunderna i pilatestekniken vecka 1, bygga inre stabilitet och styrka vecka 2, öka din rörlighet vecka 3 och utmana hela kroppen vecka 4. Träningen utförs både på mattan och med redskap. Du hittar programmet här och läs gärna våra tips om kvalitativ träning, varför stark här.

Om du inte ännu provat Yogobe, så bjuder vi dig på en fri prova på- månad. Använd koden PILATESCOMPLETE30 när du skapar ditt konto så får du 30 dagars fri prova på!

Foto: Yogobe

 

 

 

 

 

Posted in Grundprinciper, Hälsoboost, Inspiration, Matwork, Övningar, Pilates, Teknik, Träna hemma, Träning, Yogobe | Lämna en kommentar

MarchMATness 2017

hiptwist

Om du ännu inte hängt på Marchmatness2017 så finns det ännu tid kvar! Under hela mars deltar pilatesfrälsta över hela världen för att hylla pilatesmetoden och dela med sig av sina versioner av de klassiska pilatesövningarna. En övning för varje dag i mars.

Idag var det övningen hip twist!

Var med och hylla pilatesmetoden du med! Lägg upp ett foto, en video eller kanske ett tips och din version av dagens övning på ditt instagram eller facebook-konto och hashtagga övningen ex #hiptwist och #marchmatness2017 samt gärna #pilatescomplete så att vi kan följa dig!

Posted in MarchMATness, Okategoriserade, Övningar, Pilates, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Feng Shui – workshop 9 april

inredning, feng shui konsult, inredningshjälp, kontor, hem, offentligmiljö, kungsbacka, göteborg1Vi önskar mer än någonsin att finna balans och harmoni i våra liv i dag. Vi utsätts dagligen för intryck och våra hem ska kännas harmoniska att komma hem till och vistas i för att tanka på nya positiva krafter igen. Syftet med feng shui är att skapa sköna och hälsosamma miljöer, att utveckla och förbättra miljön i våra hem för att känna oss tillfreds. På den här workshopen ges du en unik möjlighet att få med dig ”verktygen” enligt feng shui och applicera dem i ditt eget hem. Du kommer att få jobba med ditt eget hem så ta med dig en kopia över planlösningen på ditt hus eller lägenhet. Varmt välkommen till en givande och lustfylld stund!

Datum: 9 april

Tid: 11.00-14.00

Instruktör: Rebecca Apelvi

Pris: 950 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Posted in Föreläsning, inredning, Inspiration, workshop | Lämna en kommentar