Veckans tänkvärda

 PT helen stab. chair

”In any given moment we have two options: to step forward into growth or to step back into safety”

– Abraham Maslow

Foto: Vegafoto

Posted in Inspiration, Instruktörer, Personlig Träning, Pilatesmaskiner | Lämna en kommentar

Vi söker instruktörer & terapeuter till vårt team from januari 2015!

Pilates Completes kommer att utöka sin verksamhet from januari 2015!

Expansionen innebär dubbelt så stora lokaler i vackra Korsettfabriken på Kastellgatan 1 med större gruppträningsyta, behandlingsrum och utökad GT, PT- samt kursverksamhet. Pilates Complete kommer från och med nu att stärka sin roll än mer som en ledande träningsstudio med ett team av välutbildade och licenserade instruktörer. Genom detta tar vi ett stort steg framåt i vår ambition om att Pilates Complete ska erbjuda den mest kvalitativa Pilatesträningen på marknaden kompletterat med annan träning som garuda, yoga och funktionell träning. Studion växer också som mötesplats för utbildning, möten och inspirerande event.

Vi söker i och med detta fler instruktörer och personliga tränare till vårt team för gruppträningsklasser, personlig träning, kurser och workshops. Vi söker också terapeuter som hyresgäster till vårt nya behandlingsrum för kroppsbehandlingar som ex. osteopati, massage och liknande.

Vill du vara en del av Team Pilates Complete eller vet du någon som du tror skulle passa hos oss?

Kontakta oss på: info@pilatescomplete.se

Jasmin & Linda

Pilates Complete

 

Foto: Vegafoto

 

Posted in Behandling, Instruktörer, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Bilder från helgens djupdykande pilatesworkshop!

I söndags hade vi 5 timmars workshop med Brett Miller från Pilates Intel. Tack Brett och alla ni som var med! En riktig djupdykning in i pilatestekniken är verkligen välbehövlig ibland, det är de små skillnaderna i teknik och placering som gör de stora skillnaderna i kroppen. Fantastiskt jobbat alla!

IMG_8966 IMG_8968

Posted in Inspiration, Pilates, Pilates Complete, Utbildning & Workshops | Lämna en kommentar

Nya kurser startar denna vecka!

Den här veckan har vi årets sista kursstarter för mamma+bebis och gravidpilates! Mammor och bebisar kan komma till oss och träna tillsammans på onsdagar kl 09.30 och/eller på fredagar kl 10.30. Alla gravida är välkomna till kursen som ligger på torsdagar kl. 18.15. Vi har några få platser kvar på alla kurser, maila oss på info@pilatescomplete.se för att boka din plats.

Pilates Complete

GravidPilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Datum: vecka 44 2014. Torsdagar kl.18.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör:Khristine Achacoso
Pris:1800 kr

Mamma+bebis

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Datum:  vecka 44, Onsdagar kl 09.30, Fredagar kl 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Khristine Achacoso
Pris: 1800 kr

 

 

Foto: Vegafoto

Posted in Okategoriserade | Lämna en kommentar

Veckans tänkvärda

joseph

”If your sleep is disturbed, rise immediately and perform your (Pilates Mat) exercises. It is far better to be tired from physical exertion than to be fatigued by the ”poisons” generated by nervousness while lying awake.”

-Joseph H. Pilates

Posted in Inspiration, Joseph Pilates, Pilates | Lämna en kommentar