Hitta din julklapp hos oss!

I vår julshop hittar du träningskläder, träningsredskap,fina böcker och naturligtvis presentkort på medlemskap, gruppträning och personlig träning.

I shopen finner du bl. a:

Välkommen in på studion för att köpa din julklapp! Du kan betala med swish.

Om du har frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta oss på info@pilatescomplete.se

Glöggmys med glögg, pepparkakor och pilatesquiz

I fredags kväll höll vi vårt årliga glöggmys med våra härliga medlemmar. Det blev en mysig kväll med glögg, pepparkakor, julmusik och tända ljus. Som vanligt fick även medlemmarna testa sina pilateskunskaper i vårt traditionsenliga pilatesquiz med fina vinster från bl. a Advanced Skincare, Osteopat Kristina Hagberg, Björk and Berries och Gococo.

Är du nyfiken på vårt pilatesquiz? Testa dig i några av frågorna nedan.

FRÅGA 1. Vilken position håller vi oftast i ”Hundred?

1.  Neutral
X. Imprint
2. Tuck Under

FRÅGA 2. Vilken är lodlinjen vi tittar efter i en hållningsanalys?

1. Fotknöl, knä, höftben, axel och öra
X. Stortå, insida lår, navel, hjärta, toppen av huvudet
2. Häl/sittben, pubisben/svanskota, hjärta/skulderblad, panna/bakhuvud

FRÅGA 3. Hur många nationaliteter finner du i Team Pilates Complete (tränare, kursledare och behandling)?

1. 7
X. 6
2. 5

FRÅGA 4. På vilken adress låg Joseph Pilates originalstudio i New York?

1. 42nd st, 5th avenue
X. 65th st, 4th avenue
2. 56th st, 8th Avenue

FRÅGA 5. Vilket år blev Pilates Complete utsedd till världens vackraste pilatesstudio?

1. 2015
X. 2016
2. 2017

 

Svar:

x˙ϛ
ᄅ˙ㄣ
ᄅ˙Ɛ
Ɩ˙ᄅ
x˙Ɩ

Har du kvar ditt friskvårdsbidrag ?

Än är det inte försent att nyttja friskvårdbidrag för 2018!

Här kommer några tips på vad du kan nyttja ditt bidrag till hos oss på Pilates Complete:

Boka en Introduktion och bli medlem för att komma igång med din träning hos oss. I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys och tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper.

Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag till gruppträning i pilates, yoga, garuda och barre.

Från 2018 får friskvårdsbidrag även användas till Personlig Träning. Vi erbjuder Personlig träning i pilates, garuda, yoga och optimum-metoden.

Ta del av vårt kursutbud eller någon av våra workshops

Hör av dig till oss eller boka din träning här!

Ta del av våra Black Friday erbjudanden!

Black Friday är här och det firar vi med två fantastiska erbjudanden på Medlemskap och Gruppträning eller Personlig Träning. Investera i dig själv genom något av våra erbjudanden för en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

Black Friday Gruppträningserbjudande:

Medlemskap och Gruppträning 10-klipp 1995 kr (ord. pris 3245 kr).

I Medlemskapet ingår en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper.

Vår gruppträning består av variationsrika och kvalitativa gruppträningsklasser i Pilates, Garuda, Yoga och Barre. Hos oss tränar du alltid i små grupper om 10-20 personer/klass med välutbildade och dedikerade tränare.

 

Black Friday Personlig Träningserbjudande:

Medlemskap och Personlig Träning 2 tillfällen 2250 kr (ord. pris 2885 kr).

I Medlemskapet ingår en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys, tester av din rörlighet, styrka och balans samt genomgång av STOTT PILATES® grundprinciper.

Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga/Yogawings och i Optimummetoden. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning.

Boka ditt erbjudande här!

Erbjudandet gäller endast 23-25 november. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och du kan teckna ett erbjudande per person. Introduktionen som ingår i medlemskapet måste nyttjas senast 2018-12-31. Om du redan är Pilates Complete-medlem kan introduktionstillfället konverteras till ett PT-tillfälle istället.

Ny tjänst! Personlig träning i Optimum-metoden

I november öppnar vi upp en ny tjänst inom den Personliga Träningen tillsammans med Anna-Karin Byström som är lic. Optimum-tränare.

Optimum-metoden är en vidareutveckling av Postural Terapi och en effektiv form av träning som ökar kroppsmedvetenheten . Metoden handlar om att återställa kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning optimalt genom specifika övningar och behandlingstekniker. Träningen/behandlingen passar alla som har någon form av muskulär obalans, smärta, inskränkt rörlighet, återkommande skador eller för ökad prestation. Målet med Optimum-metoden är att skapa ett bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks.

Nu erbjuder vi Optimum-startpaket med 2 sessioner á 1 h 50 min för 3500 kr.

I startpaketet ingår hållningsanalys, funktionsbedömning och träningsprogram samt behandling efter behov. Du utför också övningar på egen hand mellan sessionerna som sker med 2 veckors mellanrum. Efter genomgång av startpaketet kan du sedan fortsätta med personlig träning i Optimum.

Läs mer här om hur du blir medlem och kommer igång med din träning.

 

En helg fylld av glädje och hopp!

Den här helgen fylls studion av såväl hoppfull som dansant yoga!

Vi hittar nya infallvinklar på yogan både känslomässigt och fysiskt. Först ut är Elaine De Souza med Yoga for Hope på lördag – en donationsklass till förmån för barncancerfonden  – läs mer om den och anmäl dig här! Dagen efter kommer allas vår Jessica Skårbratt och rockar loss med en dansant yogaworkshop för ett glädjefyllt avslut på helgen – lär mer om den och anmäl dig här!

 

Vi önskar dig en riktigt fin helg med dessa vackra ord om hopp:

Hoppet är regnbågen över livets brusande flod.

 

 

Foto: Vegafoto

Yoga for Hope på lördag 17/11 med Elaine De Souza

Var med på vår Välgörenhetsyoga för barncancerfonden Lördagen den 17 november.

På lördag yogar hela Sverige tillsammans för alla cancerdrabbade barn och ungdomar. Pilates Complete & Elaine De Souza bjuder in till en 90 minuter lång yogaklass med målet att samla in 3000 kr till forskningen.

Vad är Yoga of Hope?

Ett internationellt yogaevent som hålls den 17 november. Alla pengar som samlas in går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar.

Vad kan den här dagen göra för skillnad?

Pengarna som samlas in i samband med Yoga of Hope går till forskningen mot barncancer och till att stötta drabbade familjer.

Vad krävs för att fler barn ska överleva sin cancer?

Det som har störst betydelse är den kunskap som forskning ger. Barncancerfonden är den största finansiären av barncancerforskning i Sverige.

Datum: 17 november

Tid: 13.30-15.00

Antal platser: 30 st

Förslag på bidrag: 150 kr/pp

Plats: Pilates Complete vån 2, Kastellgatan 1, Göteborg

Anmälan:https://www.barncancerfonden.se/event/yoga-of-hope/delta-i-en-yogaklass/yoga-of-hope–klass-med-elaine-de-souza/

Vi söker fler pilatestränare!

Inför vårterminen 2019 söker vi fler pilatestränare till Pilates Complete.

Är du utbildad pilatesinstruktör och vill jobba tillsammans med oss i Team Pilates Complete?

Kontakta Jasmin & Linda på: info@pilatescomplete.se

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Foto: Vegafoto

 

 

1 dag kvar! Gör en god gärning och buda på pilatesträning!

Vi är med i Den Goda Auktionen! Den 1–8 november har du möjlighet att buda på Pilates Complete Medlemskap inkl. introduktion samt Gruppträning Helår från oss i Den Goda Auktionen – en onlineauktion till förmån för @hungerprojektet. Alla intäkter från auktionen går oavkortat till Hungerprojektets arbete med att stärka kvinnor i Afrika, Asien och Latinamerika! Bli en jämställdhetskämpe du också.

Lägg ditt bud här! Den Goda Auktionen 2018

Fars Dag-erbjudande

Fira Far med pilatesträning!

I samband med Fars dag söndag den 11 november har vi ett fint erbjudande för alla män. Ge bort den bästa presenten till din pappa, man, bror, pojkvän, kollega eller killkompis eller unna dig själv en fin gåva.

Fars Dag-erbjudande: 1 Gruppträningsmånad 600 kr (ord. pris 715 kr)

Träna på våra variationsrika och kvalitativa gruppträningsklasser i Pilates, Garuda, Yoga och Barre under  en månads tid. Utmana balans och stabilitet med wobblies, foamroller och boll på våra Props och Boll/Rulle-klasser, öka styrka och rörlighet med reformer, träna teknik och kroppskontroll på mattan och få upp pulsen med cardioträning på Reformer Cardio , Complete och Barreklasser. Hos oss tränar du alltid i små grupper om 10-20 personer/klass med välutbildade och dedikerade tränare.

Boka ditt erbjudande här!