Nu har vi Sommarstängt

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic03

Pilates Complete har sommarstängt v. 29 och v. 30.

Här kan du se gruppträningsschema för sommaren v31-34. För bokning av introduktion samt PT under dessa sommarveckor maila oss påinfo@pilatescomplete.se

Vecka 34 har vi Prova-på -vecka och v 35 startar höstens gruppträingsschema och kurser.

 

Foto: Vegafoto

Posted in Pilates Complete | Lämna en kommentar

I morgon sista dag för anmälan till SOMA MOVE med Magnus Hagström!

SOMA MOVE® är en nyhet på Pilates Complete i sommar – i morgon är sista dagen för anmälan till kursen v. 30 om du vill knipa en av de sista platserna!

soma move pilates complete

SOMA MOVE är en riktigt skön genomkörare där både svett och skratt utlovas! Träningsglädje på högsta nivå där man jobbar med både rörlighet, explosivitet och smidighetsövningar till härlig musik!

Instruktör är Magnus Hagström – Magnus är personlig tränare och coach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt och mentalt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående. På senare år har Magnus intresserat sig allt mer för de mentala bitarna; han föreläser bland annat om stress och vikten av att ta sitt personliga ansvar över sitt liv och sin hälsa. Dessutom leder han klasser i de mentalt stärkande träningsformerna Soma Move och yoga.

Ingenting är förbjudet eller fel bara du mår bra av det. Du väljer själv hur du vill leva och vad du vill göra! Är ett av hans motton.

Läs mer om Magnus här:

Hemsida: www.performancebyhagstrom.se
Instagram: performancebyhagstrom
Facebook: Performance by Hagström

Magnus Hagström

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Klasserna är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus ligger på att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På den här kursen arbetar du med något vi kallar ”en möjlighet” där alla de träningsbara aspekterna förenas. Med träningsbar aspekt menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination.

Datum: vecka 30, 25-28 juli, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Magnus Hagström

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Posted in Pilates Complete, SOMA, Utbildning & Workshops, Yogobe | Lämna en kommentar

Pilates Complete Nyhetsbrev juli

Läs sommarens nyhetsbrev, än finns det tid kvar att inspireras och utvecklas av Team Pilates Complete innan hösten är här!

Boka en plats på en av våra Summerboost-kurser

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Klasserna är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus ligger på att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På den här kursen arbetar du med något vi kallar ”en möjlighet” där alla de träningsbara aspekterna förenas. Med träningsbar aspekt menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination.

Datum: vecka 30, 25-28 juli, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Magnus Hagström

YOGAWINGS

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder Yogawings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. På den här kursen jobbar vi 2 och 2 och hjälps åt i positionerna. Ibland en i gungan och en på mattan. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: vecka 31, 1-4 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd

GARUDA

Garuda är en kombinationen av yoga ( andning och positioner) pilates (corestyrka och fokus) och dans ( hållning & flöde ). Under denna kurs får du möjlighet att upptäcka flera av teknikens hörnstenar; Seated/Standning Matwork, Garuda Dhara (stol), Garuda Chakra (foamroller) och Garuda Mala (barre). En rörligare, smidigare och mer flexibel kropp med ett öppet sinne utlovas efter dessa fyra dagar.

Datum: vecka 32, 8-11 augusti, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liv Örnerfors

FASCIA FLOW

Under denna kurs lär du dig om fascians fantastiska förmågor!
Fascia Flow är ett koncept där vi jobbar med rörelser utifrån fascian. Dvs bindväven som binder samman all din muskulatur och där mycket av din sensorik och kroppsuppfattning finns. En praktiskt kurs där du får röra din kropp med kvalitet och medvetenhet med övningar hämtade från pilates, dans och garuda. En upplevelse i hur du gör dina rörelser.

Datum: vecka 33, 15-18 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liselotte Reivén

Pris per kurs:1750 kr

Anmälan till kurs: info@pilatescomplete.se.

Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Styrka på djupet!

I nya numret av I Form ( nr 11) kan du läsa om vår unika gruppträningsklass Pilates Props och hur det är att träna med redskapet wobblies även kallad stability cushions.

Pilates Props är en pilatesklass där småredskap som flexband, viktbollar, wobblies, bosu, ankle tubings, fitness circles, towels etc används för att utmana styrka, rörlighet och balans. En klass som ALDRIG blir tråkig då variationerna är oändliga med props!

Klicka här för att se artikeln Styrka på djupet

Se vår livesända Reformerklass

Tillsammans med vår fotograf och medlem Michael Jönsson från Vegafoto livesände vi en reformerklass på Facebook. Många tror att pilatesträning enbart är träning med den stora pilatesbollen och har aldrig hört talas om maskinträning i ex reformern.

Om du är nyfiken på hur en reformerklass kan se ut och vad det är så kika in här för att ta del av livesändningen.

Sommarstängt

Pilates Complete har sommarstängt v29 och 30.

Här kan du se gruppträningsschema för sommaren v31-34.

För bokning av introduktion samt PT under dessa veckor maila oss påinfo@pilatescomplete.se

Vecka 34 har vi Prova-påvecka och v 35 startar höstens gruppträingsschema och kurser.

 

Sommarhälsning från oss och Yogobe

Under våra sommarstängda veckor kan du fortsatt träna pilates med oss på Yogobe!

Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE30 när du skapar ett konto påhttp://yogobe.com och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

 

Foto: Pilates Complete, Vegafoto, Yogobe

 

Posted in Nyhetsbrev, Pilates Complete | Lämna en kommentar

Sommar sommar sommar!

pilates complete

På studion har det varit full upp med olika event och händelser den senaste tiden. I veckan hade vi en heldagsfotografering till Pilates Completes hemsida med fokus på vår gruppträning. Vi fortsätter som vanligt att använda oss av de bästa modellerna, nämligen Er , våra fantastiska medlemmar som utstrålar hälsa, styrka och genuin värme. Stort tack till alla er som ställde upp och var med under dagen! You rock! Vi ser fram emot att få dela med oss av de färdigställda bilderna!

Tillsammans med vår fotograf Michael Jönsson livesände vi nyligen en av våra Reformerklasser och vi har också uppmärksammats för vår unika gruppträning i tidningen I Form. Länk till livesändningen och till artikeln finner du nedan.

Utöver alla roliga events har vi naturligtvis också haft en superbra vår och försommar med många härliga klasser, pt- och kurs-tillfällen tillsammans med våra medlemmar!

Hur har första halvåret på 2016 sett ut för dig? Har du nått dina mål/delmål? Har du mindree ont? Har du fått en bättre hållning? Känner du dig starkare och smidigare? Ta en liten funderare över hur din träning sett ut, vad som gett dig resultat, vad som varit roligt och på vilket sätt du vill fortsätta din träning under sommaren och kommande höst. Vad är DIN bästa form?
Känn dig stolt över det du presterat och den träning du gett din kropp! Unna din kropp både vila och rörelse under sommaren. Ladda batterierna med något du tycker om att göra och som ger dig ny energi!

På söndag tar vi på studion sommarledigt i två veckor och då passar vi på att åka till London och förkovra oss i Garudatekniken, besöka pilatesstudios och insupa inspiration för hösten.

Vill du träna med Team Pilates Complete i sommar har du möjlighet att följa oss via Yogobe eller boka en av våra fantastiska sommarkurser i juli och augusti; SOMA MOVE, Garuda, Yogawings och Fascia Flow!

Vi önskar dig en skön sommar och ses igen för gruppträning och PT den 1 augusti!

Posted in Pilates Complete | Lämna en kommentar

Livesänd reformer-klass!

reformer live

Tillsammans med vår fotograf och medlem Michael Jönsson livesände vi en reformerklass på Facebook i veckan. Många tror att pilatesträning enbart är träning med den stora pilatesbollen och har aldrig hört talas om maskinträning i ex reformern. Här kan du följa hur en reformerklass kan se ut och vad det innebär att träna pilates i refomern, så kika in här för att ta del av livesändningen.

Tack Michael för den fantastiska idén med livesändningen!

Posted in Gruppträning, Pilates, Pilates Complete, reformer | Lämna en kommentar